Προφίλ

Λίγα Λόγια

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 από τον Σπυρίδωνα Φουστέρη με αντικείμενο δραστηριότητας το λιανικό και χονδρικό εμπόριο υδραυλικών, ειδών υγιεινής, πλακιδίων και ειδών θέρμανσης και ψύξης στη νήσο Θήρα.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

ΠΛΑΚΑΚΙΑ- Η συλλογή πλακιδίων μας περιλαμβάνει προϊόντα από εταιρείες όπως: Marazzi, Marazzi Ισπανίας, Ragno, Baldocer, Bisazza, Vidrepur,  Eco, Fap Ceramiche και Ceramiche Ceasar.

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ- Στο χώρο των ειδών υγιεινής συνεργαζόμαστε με τις ακόλουθες εταιρείες: Duravit, Ideal Standard-Dolomite, Porcher, Axium, Hansgrohe, Carlo Frattini, Teuco και Villeroy & Boch.

ΚΟΥΖΙΝΑ- Στον τομέα τις κουζίνας διαθέτουμε προϊόντα (νεροχύτες, μπαταριές και αξεσουάρ) από τις εταιρείες Franke και Schock.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ- Όσον αφορά τη θέρμανση εισάγουμε προϊόντα από τις εξής εταιρείες: Rapido, Ideal Baxi, Bentone, Riello, De dietrich, Wilo, Grundfos, Μαλτέζος, Enersan, Ariston, Thermo pan, Brugman και Solsom.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
- Τέλος στον κλάδο των υδραυλικών διαθέτουμε εξαρτήματα από τις επόμενες εταιρείες: Comap, Pipelife, Sanco, Rotex, Valsir, Cim και Fasoplast.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η επιχείρηση παρέχει κάλυψη σε όλα τα νησιά της επαρχίας Θήρας (Θηρασία, Ίος, Σίκινος, Φολέγανδρος, Ανάφη) σε επίπεδο χονδρικής και λιανικής πώλησης.
Στις υπηρεσίες που παρέχουμε περιλαμβάνεται και η μελέτη χώρου για εγκατάσταση ειδών θέρμανσης. 

Πελάτες μας είναι ξενοδοχειακές μονάδες, οικοδομικές επιχειρήσεις, αρχιτέκτονες και μηχανικοί, λοιποί επαγγελματίες καθώς και ιδιώτες.

Η πρόοδος και η ανάπτυξη της επιχείρησης οφείλονται στην άριστη ποιότητα των προϊόντων, την μεγάλη ποικιλία τους, τις ανταγωνιστικές τιμές, τη συνέπεια στην εξυπηρέτηση του πελάτη όπως και στη σωστή εμπορική πολιτική με την οποία η επιχείρηση κατάφερε να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες της αγοράς και να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών της.

Δραστηριότητες

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ, ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, ΨΥΞΗ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΠΛΑΚΑΚΙΑ